Hier vliegen enige van mijn schilderijen voorbij. Probeer jij de maten te vangen 🤩

De Kusz uit 2012 prijkt alweer enige jaren aan mijn mooie appeltjes groene wand. Hoewel 'mooi' relatief is, houd ik van kleur en hield van dit verhaal. Ik ben dan ook de zogenaamde beeldkijker en altijd weer nieuwsgierig, hoe anderen 'het beeld' waarnemen. Bij mijn exposities raakte ik in gesprek met diverse mensen of kinderen en bleek me steeds weer, hoe anders hersenen van mensen kunnen waarnemen. Dit gegeven vind ik steeds meer en meer interessant en is de reden waarom ik "Begeleidingen met behulp van Kunst" heb opgezet. Wat leven we toch in een wonderlijke wereld.

 Het verhaal van de Kusz laat zich beeldend lezen, is ontstaan uit het niets en verhaalt een diepgang in een korte periode van mijn bestaan. Het einde van deze periode vertaalde zich beeldend over en na een bijzondere vriendschap met een man, die woonde aan de Kust.

Meer verhalen over de diepgang, patronen en spinsels van mijn kunstwerken en die van de begeleidingen, volgen later. Maakt het u nieuwsgierig naar wat ik voor u of uw naasten mag betekenen, stuur me dan gerust een email voor contact. 

Ach ja, die De Kusz: